Jag hjäper dig med din text

”Conny har en fin förmåga att identifiera stil och röst och ser direkt när du bryter mönstret. Han har hjälpt mig att förbättra min roman mycket. Jag kommer anlita honom fler gånger.”/Joakim Anderson

Jag gillar att inspirera människor, och det var lite därför den här sidan kom till från början. Jag ville samla mina texter och tips på ett och samma ställen, och sedan kom texttjänsterna att utvecklas efterhand.

Så hur kan jag hjälpa dig? Låt mig berätta. Oavsett om du behöver en etablerad författarcoach, eller en skribent som lyfter dina produkter ett par snäpp, så kan jag göra ditt liv lite enklare. Du bokar mig alltså som lektör, redaktör, coach eller copy. Och ja – jag garanterar resultatet.

Mitt bästa tips är alltid att titta på folks referenser och vad de har gjort tidigare – vem är den här personen jag ska anlita? Vad säger hans tidigare uppdragsgivare? Vad säger man om hans egna böcker?

När jag inte arbetar som texthjälp till andra författare och företag, så rör jag mig ofta i reklambranschen. Under flera år arbetade jag på en byrå i Skåne, och då var kunderna allt från kommuner och landsting till multinationella storbolag.

Kanske är du på jakt efter en spökskrivare? Att skriva en bok är ett stort åtagande och alla hinner helt enkelt inte, trots att de har både idén och kunskapen om hantverket. Det är då man plockar in en professionell författare, som förvandlar löst stoff till stjärnböcker.

Hör av dig, så tar vi ett förutsättningslöst möte och pratar lite om vad jag kan hjälpa dig med.

Jag lovar att det är värt din tid.

Conny Palmkvist är en svensk författare som brinner för litteratur & goda samarbeten. Anlitas som textspecialist & storyteller.