Copy-mannen

När jag inte arbetar som redaktör, journalist eller författare, så arbetar jag i reklambranschen. Där har jag skrivit allt ifrån långa foldrar och broschyrer till korta annonser och etiketter.

HUR ARBETAR JAG?

Kunderna har varit både lokala och internationella, men oavsett det, så försöker jag alltid plantera lite extra själ i resultatet. Jag tror att det är lika viktigt att välja ett budskap man kan stå för, som att hitta slagkraftiga formuleringar. Folk är trötta på ren reklam och har lärt sig se igenom den. Det fungerar inte som förr i tiden.

MED VAD ARBETAR JAG?

Arbetsområdena jag har rört mig inom har annars varit kommunikation, storytelling och varumärkesbyggande. Ibland har jag också arbetat med utbildningar och rena informationskampanjer, både för privata aktörer och för kommuner. I allt det här ingår också strategiskt finlir, så klart.

MED VEM ARBETAR JAG?

Ofta anlitas jag också av förlag och liknande (dagstidningar, magasin, bibliotek), för att göra intervjuer och skriva texter där platsens själ lyser igenom – mitt jobb är att förvandla dunkla mål och planer till bilder som vem som helst kan greppa och förstå.

Jag kan i praktiken hjälpa dig med vilken text som helst – oavsett mål och område.

– Arbetsintyg från AddEmotion

Conny Palmkvist är en svensk författare som brinner för litteratur & goda samarbeten. Anlitas som textspecialist & storyteller.